meeniemainee.
Bonjour!

"Look up the definiton of sophistication. embody it." Don't let me hear you say life's taking you nowhere. Izryn, Malaysia ☺ enjoy reading my blog xoxo

Travel this

Story About Linkies Panda


Message
HUNTER ALERT

Sweetsour


Hello two thousands twelve
Thursday, March 15, 2012 | 9:41 AM | 0 panda
 Budak kecik main yoyo, HELLO! haha. Dah lama jugak kan tak updated blog. Ni nak segan ni :p aha biasalah umur pun dah meningkat, dah 15 tahun eh tua sangat ke? sibuk study katanya -.- so what's up guys? eleh aku rasa tak payah tanya kot mesti jawapan korang "yeah fizikal sihat mental sakit sikit semenjak sekolah ni" HAHAHA. Tak terasa dah two months kan kita sekolah? macam macam benda jadi :s Ilmu pun alhamdulillah makin hari makin bertambah lah jugak kan? iya idok :p

 Firstly nak minta maaf kepada readers yang selalu membaca blog ni sebab private this blog tersangatlah lama. Lol. Busy sikit maklum lah :D cehh dah macam perdana menteri pulak dah -.- kah kah so here we go im back for blogging!!! insyallah tapi updated jarang jugalah macam selalu. Sebab sekolah dah bukak kan so homework apa semua mestilah banyak kan? so i miss ma blog a lot! Assalamualaikum :)



Older Post | Newer Post